0

Tiden efter Tw. död

Vad gör man nu?
 
Ja, vad gör man nu? Jag är så dålig på detta. Det har varit begravning och det ska kunna hjälpa med att säga hejdå. Men jag vill inte tro på att detta är hejdå, för är det de, då är döden absolut... Vill man det?
 
Jag tror inte på gud som man gör i kyrkan, att han är någon som går att personifiera. Men det finns ändå nån typ av liknelse. De säger att han finss överallt, i varje sten, solsken, vind etc. Däremot tror jag på att det finns energier som sammankopplar oss alla, Man måste inte kunna röra något för att veta att det finns. Äsch det blir konstigt när jag ska försöka få ner det i text. 
 
Även om det nu är så att döden faktiskt är absolut, att det inte finns ett skit efteråt, så spelar det ju ändå ingen roll. Det påverkar inte dig. Däremot så påverkar det alla runt omkring, allt det man lämnar efter sig. Med detta sagt så är det inte för att lägga skuld på den som väljer att avsluta sitt liv, är det så att man verkligen mår så pass dåligt att man ser döden som sin ända utväg, då ska man inte böva plågas mer. Men det ska aldrig behöva gå så lång att man ens överväger det.

kände att jag var tvungen att uppdatera med lite svammel. 
Allmänt, hälsa, död, hjälp, missbruk, psykisk ohälsa, självmord, sorg, vård, ångest;